VIER JE LIJF

Het programma waarmee je in 12 weken

de dieetcultuur achter je laat en je lichaam omarmt

Voltooi je pad naar een eetbuivrij leven

Hèhè, wat heerlijk: je hebt eindelijk geen eetbuien meer. Het stiekem bunkeren ’s avonds, het constante getouwtrek in je hoofd, je volproppen als je allang volzit – het is voorbij.


Toch blijft er iets aan je knagen. Je had gehoopt dat je zou afvallen als die eetbuien eindelijk weg waren, maar je bent nog niet echt tevreden met je gewicht. Moet je dan weer een keer op dieet? Je merkt dat je brein alleen al door deze gedachte nerveus wordt. De eetdrang ligt op de loer, en het maakt je bang voor een terugval.


Dat wil je helemaal niet, terug bij af zijn, opnieuw verstrikt raken in de verzinsels van de eetdrang, opnieuw in de diëten-eetbuien cirkel gevangen worden. Nee! Je wil juist vooruitkomen op het pad naar vrijheid dat je bent ingeslagen. Je hebt alleen soms het gevoel dat je er het vertrouwen voor mist. Kon ik mijn gewicht maar accepteren zoals het is...

Hai, ik ben Laurence. Jarenlang voerde ik een eenzame strijd tegen mijn gewicht. 


Ik had een hekel aan mijn lichaam want ik wilde slank zijn, maar het lukte me niet. Door het veelvuldig diëten en de eetbuien die daarop volgden werd ik steeds maar dikker. Ik verweet mijn lijf dat het me in de steek liet.


Pas toen ik aan mindset- en lichaamswerk deed kwam er verandering. Ik leerde mijn waarde niet meer aan mijn gewicht te koppelen. Ook ging ik weer luisteren naar mijn lijf. Dat gaf vertrouwen en zorgde ervoor dat ik me niet meer van mijn stuk liet brengen door berichten van buitenaf. De eetdrang verdween compleet. Eindelijk vrij!

Nu ben jij aan zet! Het is tijd om de dieetcultuur vaarwel te zeggen en je lichaam te omarmen

Als je straks 85 bent, wil je toch geen spijt hebben van het feit dat je een groot deel van je leven verspild hebt aan het fiksen van je gewicht? 


Of erger: dat je je al die tijd verstopt uit schaamte of angst voor de mening van anderen over je lichaam...


KOMT DIT JE BEKEND VOOR?

Je bent blij dat je geen eetbuien meer hebt en jezelf geen beperkingen meer oplegt qua eten. Toch betrap je jezelf er regelmatig op dat je nog naar een slanker lichaam verlangt. Kon ik maar weer in die favoriete jurk passen! Maar dan steekt de eetdrang weer de kop op. Je schrikt ervan want je dacht goed op de weg te zijn.

Thuis vermijd je nog steeds spiegels. Naar je hoofd kijken om je haar te doen, alla. De rest kan je bespaard blijven. Op straat schrik je wanneer je maar een glimp van jezelf in een winkelruit opvangt. Jeetje, ben ik dát? Ook wil je nooit op familiekiekjes staan. Je speelt liever fotograaf.

Je lichaam beleef je vooral vanuit de buitenkant. Het meeste van de tijd sta je niet stil bij wat je er aan de binnenkant gebeurt. Je hebt nog moeite om honger en verzadiging te voelen, en dus om maat te houden tijdens je eetmomenten. Daar baal je van want je wil jezelf voeden op een manier die jouw gezondheid ondersteunt.

In gezelschap en op social media doe je jezelf kwaad door je lichaam continu te vergelijken met dat van slankere vrouwen. Was ik maar gezegend met zo'n figuur! Je maakt je druk over wat anderen van je vinden, en hoe ze je uiterlijk beoordelen. Één opmerking of scheve blik is genoeg om je van streek te maken. Jaren later raakt het je nog steeds.

Het zomerseizoen kan je gestolen worden. Een dagje strand of naar het zwembad zit er écht niet in. Je gruwt ervan om je lichaam te ontbloten. Al is het 35ºC, je houdt je vestje aan. Ook tussen de lakens schaam je je voor je lijf. Je houdt zielsveel van je partner, maar hebt moeite om van jullie intieme momenten te genieten. Vaak faket je het om de relatie niet te schaden.

HET KAN ANDERS...

Stel je voor dat je de dictaten van de dieetcultuur loslaat, je lichaam met compassie omarmt, en je je er thuis in voelt. Die innerlijke rust en zekerheid, dat zorgt ervoor dat je nooit meer de kant van de restrictie opgaat, en de eetdrang definitief uit je brein gewist wordt. Terugvallen?Dat woord staat niet meer in je woordenboek!

Hoe zou je het vinden om met een blij gevoel naar jezelf in de spiegel of op foto's te kijken? Straks word je nog een selfie-koning(in).

Wat als je eindelijk de handleiding van je lichaam bemachtigt en zijn signalen ontcijfert? Nu kan je op tijd bijsturen. Wat een boost voor je gezondheid!

Stel je voor dat je je gevoel van eigenwaarde niet langer laat afhangen van de goedkeuring van anderen, en gewoon je ding doet. Immuun voor commentaar.

Hoe fijn is het om weer de warme zonnestralen op je blote huid te voelen, je vrij te bewegen in water, en plezier te beleven bij het knuffelen met je liefje? Je lichaam zindert van geluk!

Dit is mogelijk met mijn Vier je lijf coachingsprogramma!

Gedurende 12 weken begeleid ik je naar een dieetvrije mindset en liefdevolle relatie met je lichaam. Vanuit mijn kennis,  ervaring en  persoonlijke ontwikkelingspad.

Centraal in het programma zijn de lessen en praktische oefeningen (ook in de vorm van audio bestanden). Deze staan in een online omgeving die je overal kan raadplegen: op je computer, tablet of telefoon, en dat zes maanden lang.

Ter ondersteuning daarvan hebben we om de week een groepscoaching sessie van 1 uur. De online sessies vinden telkens plaats op woensdag om 10 uur. Ze worden opgenomen zodat je deze kan terugkijken.

Je wordt ook lid van de besloten Vier je lijf community waar je 12 weken lang al je inzichten en  overwinningen met andere deelnemers kan delen.

Het Vier je lijf programma vraagt slechts een investering van € 559 (betaling in 1, 2 of 3 termijnen mogelijk)


JAAA, IK DOE MEE!
schrijf je alvast in voor de nieuwe editie die van start gaat op woensdag 19 april 2023

AAN HET EINDE VAN HET PROGRAMMA...

Je lijf is weer je veilige basis, wat je gewicht of lichaamsvorm ook is. Je kent het als je broekzak en voelt je er fijn in. Dat geeft je ongelooflijk veel rust, vertrouwen én energie!

Wat anderen van je lijf vinden boeit je niet meer. Je bent tevreden met jezelf en ook trots dat je je niet langer laat ringeloren door de dictaten van de dieetcultuur.  

Je pikt feilloos de signalen van je lichaam op. Ze zijn je kompas in je relatie met eten en met jezelf. Zo weet je zeker dat je brein voorgoed rustig blijft. 

Je durft je lichaam schaamteloos te laten zien, en ervan te genieten. Kom maar op met die bikini of dat sexy lingeriesetje!

Je bent niet meer bang voor de schommelingen van je gewicht, met name in tijden van hormonale veranderingen. Je weet dat het de normaalste zaak van de wereld is. Je lijf verandert continu. Je bent immers een levend organisme!


In 12 weken vaarwel zeggen tegen de dieetcultuur? Dat kan! 


Wil je een liefdevolle relatie met je lichaam creëren? Definitief afrekenen met de dieetmentaliteit? Jezelf accepteren zoals je bent en voluit leven? 

Het Vier je lijf programma vraagt slechts een investering van € 559 (betaling in 1, 2 of 3 termijnen mogelijk)

YES! IK KAN NIET WACHTEN OM TE BEGINNEN
schrijf je alvast in voor de nieuwe editie die van start gaat op woensdag 19 april 2023