WORKSHOP 'HOE KOM IK
VOORGOED VAN MIJN
EETBUIEN AF?'  

Zonder te diëten, te sporten

of eindeloos in emoties te graven

Om je eetbuien voorgoed te stoppen heb je niet meer wilskracht nodig, maar een bewezen plan voor succes

Je bent helemaal klaar met je eetbuien, en al die gedachten over wat je wél en niet mag eten. Je wil weer rust in je hoofd, aan een betere gezondheid werken, en energie hebben voor de dingen die écht belangrijk zijn in jouw leven.


Maar je voelt je moedeloos. Al jaren probeer je je eetbuien te stoppen, maar ze komen steeds terug. Inmiddels gruw je van het woord ‘dieet’ en besef je dat meer sporten niet de oplossing is. Ook wil je je niet opnieuw binnenste buiten laten keren door een psycholoog. 


Toch moet er iets gebeuren want die eetbuien (en natuurlijk de zorgen over je toenemende gewicht) geven je een hoop stress. Maar wat? Iedere dag beloof je jezelf dat je je gaat beheersen, om al na een paar uren door de knieën te gaan. Het is alsof je in dezelfde groef blijft hangen, en telkens faalt.


Je wil het anders doen, maar je weet niet hoe.


Was er maar een manier om van die eetbuien verlost te worden zodat je weer vol zelfvertrouwen van het eten en van het leven kan genieten...

Herkenbaar? Dan is de workshop ‘Hoe kom ik voorgoed van mijn eetbuien af?’ voor jou geknipt

Een bijna gratis workshop waarvoor je de deur niet uit hoeft, en die gegarandeerd voor verandering gaat zorgen in je leven!

ik schrijf me in voor de workshop

de workshop vindt online plaats op zondag 19 februari 2023

IK DEEL MET JOU MIJN BEWEZEN PLAN VOOR SUCCES

Ruim 5 jaar geleden zat ik nog midden in de eetbuien, eigenlijk een eetbuistoornis. Ik had voor mijn gevoel alles geprobeerd om ze te stoppen. Ik bleef echter in mijn eetbui-gewoonte terugvallen en zag mijn lichaam alsmaar uitdijen. 


Ik had bijna de hoop opgegeven om ooit van mijn probleem af te komen, maar besloot om verder te zoeken en kwam nieuwe kennis tegen die alles veranderde. 


Binnen 2 maanden slaagde ik erin om mijn eetbuien te stoppen


Mijn resultaat hield aan. Ik kon mijn geluk niet op en wilde het van de daken schreeuwen. Dat deed ik ook... en mijn enthousiasme werkte aanstekelijk! Andere vrouwen werden nieuwsgierig en ik begon ze te helpen om hun eetbuien te stoppen. Ook zij bereikten datzelfde resultaat.


Vanuit deze ervaringen ontwikkelde ik een basisplan voor succes. [Hai, ik ben Laurence trouwens]

Een heel simpel plan dat logisch en vooral praktisch is. Zodat je weet wat je moet doen en ook waar je mee moet beginnen. 


Want ik zie nu vaak vrouwen ‘maar wat doen’ om hun eetbuien te stoppen, maar dat is niet de manier om succesvol te zijn.


Het slokt heel veel energie en tijd op, terwijl het alleen tijdelijk resultaat oplevert. Plus een berg frustratie. ‘Waarom lukt het toch niet, ik doe toch zo mijn best’. Klinkt dit jou bekend in de oren?

DANKZIJ DIT PLAN BEN IK NU EETBUIVRIJ

Wat ik met je tijdens deze bijna gratis workshop deel is dus ongelooflijk waardevol. Het is niet het zoveelste loze praatje, maar wat mij geholpen heeft om een definitieve einde te maken aan mijn eetbuien en om weer een fijne relatie met eten te hebben, zonder schaamte, schuldgevoelens of angst om aan te komen.


Het oplossen van mijn eetprobleem heeft voor een enorm positieve boost gezorgd op allerlei vlakken: lichamelijk, geestelijk en emotioneel, privé en op het werk. En dat maakt écht verschil. 


Ik ben weer aan het stuur van mijn leven. Ik voel me gezond, energiek en vrij.

Dat resultaat is voor jou ook haalbaar. Dat ga ik je bewijzen!

Als je je inschrijft ben je daar dus maar vast op voorbereid... Want ik reken er natuurlijk wel op dat je er bij bent. Dit is unieke kennis en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten.

ik DOE MEE MET de workshop

de workshop vindt online plaats op zondag 19 februari 2023

WAT KAN JE VERWACHTEN TIJDENS DE WORKSHOP?

In deze workshop ga je leren om compleet anders naar je eetbuien te kijken en ermee aan de slag te gaan. Ook ontdek je dat je absoluut in staat bent om je eetbuien te stoppen en dat de weg naar blijvend resultaat niet lang, zwaar of moeilijk hoeft te zijn. Want het gaat niet over minder eten, meer bewegen, of eindeloos graven in emoties. Ook niet over het vermijden van alle mogelijke triggers.


Je ontvangt mijn bewezen plan zodat je exact weet wat je moet doen om je eetbuien te stoppen. Daarbij mag je mij al je vragen stellen zodat het niet alleen bij ‘aha’ momenten blijft, maar je je nieuwverworven kennis direct in actie kan omzetten.


Kortom: een interactieve workshop vol inspiratie en verrassende inzichten, met een vleugje humor (want dat doet wonderen), af en toe een confronterende uitspraak om jou te prikkelen, en vooral veel doen!

DEZE WORKSHOP IS EEN MUST VOOR JOU... 

 • Als je genoeg hebt van halfbakken oplossingen en nu serieus wil werken aan het definitief stoppen van je eetbuien want zo kan het niet verder.


 • Als je toe bent aan een ander geluid dan alles wat je tot nu toe gehoord hebt.


 • Als je behoefte hebt aan een helder plan, en precies wil weten wat je moet doen en waar je moet beginnen om je eetprobleem op te lossen.


DIT BEN IK, IK SCHRIJF ME DIRECT IN


de workshop vindt online plaats op zondag 19 februari 2023


Mis de kans niet om achter te komen hoe je van je eetbuien af komt!


PRAKTISCHE DETAILS

 • Datum: zondag 19 februari 2023.


 • Tijd: van 9.30 tot 12.30 uur. Met mogelijk een uitloop tot 13.00 uur.


 • Online via Zoom achter jouw laptop (er komt geen replay want ik wil graag dat je er LIVE bij bent  – daar haal jij het meeste profijt van).


 • In groepsverband, maar ik houd de groep bewust klein en creëer een veilige omgeving door niet zomaar iedereen toe te laten.


 • Je investering is slechts € 27 voor een ochtend vol kennis en inzichten die zomaar je leven kunnen veranderen!

ZE GINGEN JE VOOR

Het werkt echt
Ik wens iedereen die met eetbuien worstelt een Laurence toe in haar/zijn leven! Ik ken niemand die zoveel passie, toewijding, warmte, geduld, wijsheid en begrip in zich heeft als zij. En haar methode werkt echt!
Suzanne
Geweldig!
Dank je voor deze geweldige workshop! Er zijn heel wat kwartjes gevallen. WOW! Ik kan niet wachten om de volgende stap te zetten.
Monique
Een grote eye-opener
Van begin tot einde heb ik fijne inzichten gekregen. Ik dacht altijd dat ik een emotie-eter was, maar er bleek iets anders aan de hand te zijn. Dat was voor mij een grote eye-opener. En dus meer dan de moeite waard.
Vanessa

WAT LEVERT DE WORKSHOP JE OP? 

 • Je komt achter de ware reden van je eetbuien. Noem je jezelf een emotie-eter of suikerverslaafde? Wat als er iets anders aan de hand is?


 • Je ontdekt een simpele, bewezen manier om je eetbuien voorgoed te stoppen. Bye bye diëten, sportplannen en eindeloos gegraaf in emoties.


 • Je krijgt hernieuwd vertrouwen in jezelf en in je vermogen om je eetprobleem op te lossen doordat je een onuitputtelijke bron van motivatie leert aanboren. Meer wilskracht is dan niet nodig.

Een hele ochtend tanken aan mijn bewezen kennis en ervaring als voormalige eetbui-junkie. Ook nog eens bijna gratis!

Waar wacht je nog op?

Ik heb maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveer dus vandaag nog jouw plek!


JAAA, IK MELD ME DIRECT AAN
de workshop vindt online plaats op zondag 19 februari 2023