DÁÁÁG EETBUIEN!

Het programma waarmee je in 8 weken 

je eetbuien voorgoed stopt

Je wil van je eetbuien of eetbuistoornis af. Niet voor even, maar voor altijd. Zodat je niet meer continu aan eten denkt, of je zorgen maakt over je gewicht. Je hebt al te veel tijd verspild aan diëten, sportplannen, therapieën, en andere halfbakken oplossingen die je geen blijvend resultaat hebben opgeleverd.


De praktijk wijst uit dat blijvend resultaat gewoon kán: met mijn Dááág eetbuien coachingsprogramma! Hét programma waarin ik je in 8 weken, stap voor stap, naar een leven zonder eetbuien begeleid.

KOMT DIT JE BEKEND VOOR?

Gisteren ben je voor de bijl gegaan en heb je toch weer al het lekkers opgegeten dat er in huis was. Eigenlijk voor het verjaardagspartijtje van komend weekend… dan maar opnieuw boodschappen doen. Je huisgenoten mogen niet merken dat je je zelfbeheersing weer helemaal bent kwijtgeraakt in die eetbui.
Ooit was eten écht een feest. Nu geeft het je alleen maar stress. Met anderen om je heen, voel je je bekeken. Het liefst zou je je tegoed doen aan alles wat er op tafel staat, maar daar schaam je je voor, dus houd je je in. En als je in je uppie bent, gaan alle remmen los. Het rustige moment voor jezelf waar je naar uitkeek mondt steevast uit in een schranspartij. Je baalt er zó enorm van.
Maat houden kan je niet. Je wil één koekje bij de koffie, zoals ‘normale’ mensen schijnen te kunnen. Dat lukt! Totdat je je kopje in de keuken terugzet en de rol koekjes tegenkomt. Voor je het weet prop je ze allemaal naar binnen, en daar blijft het niet bij… Zijn je kasten leeg, dan verzin je nog een smoes om naar buiten te gaan en loop je langs de snackbar voor een laatste frikandel.
Zolang je aan het werk bent gaat het goed, maar zodra je een rustmoment hebt word je overvallen door gedachten over eten. Je fantaseert over zoete traktaties, hunkert naar hartige hapjes. Tegelijkertijd verzet je je tegen al deze gedachten. Je bent toch geen verslaafde? Het constante gevecht in je hoofd zuigt alle energie in jou weg.
Net heb je je vriendin in de stad gesproken. Ze had het over dat nieuwe dieet dat ze doet, ze is er al 5 kilo mee kwijt en voelt zich super. Je voelt je ellendig omdat je ook zo graag slank wil zijn. Hoe komt het dat ze het wél voor elkaar krijgt en jij niet? Aan de andere kant denk je ‘wacht maar, over een paar maanden zit het er allemaal weer aan’. Net als jij jojoot ze immers al haar hele leven. Nee, weer op dieet, dat wordt ’m niet. Maar als je nou van die eetbuien af kon komen, dát zou al een flink stuk schelen.

HET KAN ANDERS...

Stel je voor dat je eindelijk af kan blijven van lekkere voorraden in huis, en zelfs vergeet dat er nog chocola in je snoeplade ligt. Hoe goed voel je je dan over jezelf!
Hoe zou je het vinden als eten weer leuk werd, en je ervan zou genieten? Of je nou alleen bent of in gezelschap. Niks meer om je over druk te maken of voor te schamen…
Wat als je de persoon zou zijn waar je nu zo jaloers op bent, die alles van zichzelf mag eten én ook weet te stoppen wanneer het genoeg is of niet meer smaakt? Buikpijn opgelost.
Stel je voor dat je rust in je hoofd hebt en bevrijd bent van die constante stroom aan gedachten over eten/niet eten. Wat een energie-boost krijg je dan!
Wat als je eindelijk de blijvende oplossing voor je eetbuien hebt, en een stabiel, gezond gewicht waar je nooit meer over na hoeft te denken?

     Dit is mogelijk met mijn Dááág eetbuien coachingsprogramma!

Hai, ik ben Laurence en ik breng je goed nieuws: je kan écht je eetbuien voorgoed stoppen.


Dat is mijn ervaring en inmiddels die ook van tientallen vrouwen die ik begeleid heb op weg naar vrijheid. Ik leer je graag hoe in mijn Dááág eetbuien coachingsprogramma.


Het programma is het resultaat van mijn jarenlange zoektocht naar wat wel en niet werkt met betrekking tot dwangmatige eetbuien.


Ik begeleid je 8 weken lang. Samen met mij ruim je de obstakels op die jou tot nu toe weerhouden hebben van een leven zonder eetbuien. Ter voorbereiding van onze coachingsessies ontvang je lessen en oefeningen. Deze staan in een online omgeving die je overal kan raadplegen: op je computer, tablet of telefoon, en dat 4 maanden lang.


Je hebt de keuze tussen groepscoaching of individuele coaching.


AAN HET EINDE VAN HET PROGRAMMA...

Je bent in staat om iedere eetbui die je voelt aankomen te stoppen. Je hebt je zelfbeheersing terug. Jezelf volproppen hoort tot het verleden, het is simpelweg geen optie meer.
Je smult weer van eten, en hebt er een fijn gevoel bij. Je hoeft nooit meer stiekem te doen, je verbergen om iets te eten. De schaamte is weg.


Je bent trots op jezelf doordat je moeiteloos met eten kan stoppen wanneer het genoeg is, of het je niet meer smaakt.
Je verspilt geen energie meer aan het gedoe rondom eten en je gewicht. Je hebt weer ruimte en aandacht voor de dingen die belangrijk zijn voor jou. Dát is vrijheid!
Is een jojo weer een stuk speelgoed. Je vriendin is weer gewoon je vriendin, en geen voorbeeld van hoe slank je zou willen zijn. En je gewicht? Dat is net zoiets als de kleur van je ogen: het is er gewoon maar je denkt er bijna nooit meer over na…


Al over 8 weken kan je eetbuivrij zijn!


Ik doe geen loze beloftes, mijn programma werkt. Alle kennis en tools die ik je aanreik hebben ervoor gezorgd dat ik mijn dwangmatige eetbuien binnen 2 maanden kon stoppen.


Diezelfde kennis en tools hebben mijn klanten in staat gesteld om ook succes te boeken en een definitief einde aan hun eetbuien te maken.


Dus het werkt. Als jij maar werkt.
 

Spreekt mijn programma je aan? Maak je keuze!

Dááág eetbuien programma

met GROEPSCOACHING

€ 697

betaling in 1, 2 of 3 termijnen mogelijk

 • Je leert stap voor stap een bewezen methode om je eetbuien voorgoed te stoppen
 • Je wordt wekelijks door mij tijdens groepscalls gecoacht om deze methode succesvol toe te passen. Elke online sessie duurt een uur en wordt opgenomen zodat je deze kan terugkijken
 • Je hebt 4 maanden exclusieve toegang tot de lessen en oefeningen van het programma
 • Deze kan je overal raadplegen: op je computer, tablet of telefoon
 • Je wordt lid van mijn besloten community waar je 8 weken lang al je vragen mag stellen, en je uitdagingen en overwinningen met andere deelnemers kan delen. Je doet het niet alleen!
 • De eerstvolgende groep start op woensdag 1 februari 2023 om 16 uur

Dááág eetbuien programma

met INDIVIDUELE COACHING 

€ 1.397

betaling in 1, 2 of 3 termijnen mogelijk

 • Je leert stap voor stap een bewezen methode om  je eetbuien voorgoed te stoppen
 • Je wordt wekelijks door mij persoonlijk gecoacht om deze methode succesvol toe te passen. Elke online sessie duurt een uur en wordt opgenomen zodat je deze kan terugkijken
 • Je hebt 4 maanden exclusieve toegang tot de lessen en oefeningen van het programma
 • Deze kan je overal raadplegen: op je computer, tablet of telefoon
 • Je hebt direct toegang tot mij via Whatsapp tijdens de 8 weken van het programma, inclusief op moeilijke momenten. Ik loop naast je op de weg naar vrijheid, ik ben je bondgenote!
 • Omdat we intensief gaan samenwerken maak ik eerst graag met jou kennis

ZE GINGEN JE VOOR

20 kilo's lichter in mijn hoofd
Eerlijk gezegd wist ik niet of het programma zou gaan helpen, ik had al zoveel geprobeerd. Wat ik wel wist is dat ik niet verder wilde zoals het ging. Laurence is altijd  eerlijk geweest: er is geen garantie dat je afvalt. Dat kan eng zijn, zo ook voor mij, want ik wilde het liefst  20 kilo lichter zijn. Ik ben nu geen 20 kilo lichter qua gewicht, maar wel in mijn hoofd! Ik hoef niet de hele dag na te denken over eten, afvallen, calorieën. En dat is me toch eigenlijk wel een stuk meer waard. Ik ben  van mijn eetbuien af en heb geleerd op een andere manier te kijken naar eten en mijn lichaam. Het gaat met vallen en opstaan, kleine stapjes en kleine overwinningen. Maar ik doe het wel! Mijn conclusie is dat het programma het dubbel en dwars waard is. Mocht je twijfelen: geef jezelf dit cadeau want je gaat er de rest van je leven blij mee zijn!
Emma Renting
De eetbuien zijn verleden tijd
Laurence was het antwoord op bijna al mijn vragen. Maar belangrijker, door haar besefte ik dat ik alle antwoorden al in mij had. De eetbuien zijn verleden tijd. Terwijl ik ze sinds mijn 13de had (ik ben nu 51.). Haar programma werkt dus echt op elke leeftijd. Het heeft voor mij een wereld van verschil gemaakt. Geen diëten meer, nooit meer calorieën tellen, niet meer elke dag eetschema's hoeven maken, dat bracht het programma mij. Maar daarnaast zoveel meer. Ik leef weer. Ik ontdek en leer nog iedere dag. Het bracht me rust en tevredenheid. Ik zie mezelf nog steeds als een WIPje (work in progress), en ik ben er trots op!
Joke Witteveen
Ik voel me nu zo vrij

Ik ben zo dankbaar dat ik de sprong gewaagd heb. Voordat ik bij Laurence in begeleiding kwam, zat ik dik een jaar bij de psycholoog. Met eigenlijk weinig tastbaars om ervoor te tonen. De aanvulling met Laurence heeft een stroomversnelling ingezet. Het programma heeft me geleerd: it's all in my mind!!! Elke overtuiging of dieetregeltje waar ik me aan hield, Jezus, hoe beklemmend? Hoe kon ik zo leven??? Ik voel me nu zo vrij, ik til niet zwaar meer aan eten in het algemeen. Minder 'moetjes', meer 'doe wat goed voeltjes'. Ben je klaar met restricties, dieetregels, al die verplichtingen van jezelf aan jezelf zogezegd voor jezelf? Dan gaat dit programma helpen! Laurence, nog eens ongelofelijk bedankt uit de grond van m'n hart! You made my life so much better!!

Stephanie Torfs

Het Dááág eetbuien programma doet wat het belooft en méér, volgens mijn klanten

Ben je je eetbuien helemaal zat? Wil je weer een normale relatie met eten? Rust in je hoofd hebben en je lekker in je vel voelen? Geen schaamte of schuldgevoelens meer?

Als je er klaar voor bent, dan ben ik dat ook!

IK KAN NIET WACHTEN OM TE BEGINNEN


NOG EVEN DIT....

Voor wie is het Dááág eetbuien programma niet geschikt?


 1. Als je 20 jaar of jonger bent.

 2. Als je boulimia hebt (je compenseert je eetbuien door te braken, te laxeren of te vasten).

 3. Als je op zoek bent naar een quick-fix om af te vallen.

 4. Als je niet bereid bent om tijd en energie in je herstel te steken.

 5. Als je nu in een depressie of burn-out zit.


VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb al zoveel geprobeerd. Wat maakt dit anders?

Mijn programma pakt direct de oorzaak van je eetbuien aan: de eetdrang, een automatisch patroon in je brein. Ik leer je een bewezen methode die doeltreffend dat patroon tackelt zodat het uitgewist wordt. Je resultaat is dan ook blijvend. In andere programma’s ligt de focus op je manier van eten, de mate van je lichamelijke activiteit, of het omgaan met je emoties. Dit helpt allemaal niet wanneer je last hebt van dwangmatige eetbuien.


Ik kan niet geloven dat ik mijn eetbuien in 8 weken kan stoppen

En toch kán dat! De praktijk wijst dat uit. Doordat je niet aan allerlei dingen hoeft te werken, maar alleen aan het patroon zie je sneller resultaat. En het leuke is dat je daarna meer ruimte in je hoofd hebt om aan eventueel nog openstaande uitdagingen te werken.


Wat als ik op vakantie ga in die 8 weken? 

Bij het groepscoaching programma gaan de calls gewoon door. Ze worden wel opgenomen zodat je ze kan terugkijken.  
Bij het individuele programma is er meer flexibiliteit. We passen gewoon je coachingschema aan in overleg met elkaar. Simpel toch?


Ik werk fulltime, maar wil graag het individuele programma volgen. Kan dat?

Ja, dat kan. Hoewel de individuele coachingsessies in principe alleen op werkdagen en tijdens kantooruren ingepland worden, ben ik altijd bereid om te kijken naar een passende oplossing. Geef dat aan tijdens ons eerste gesprek.


Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per dag bezig met het programma? 

Naast onze wekelijkse coachingsessies (in groepsverband of individueel) krijg je een aantal opdrachten die zo'n 30 tot 45 minuten per dag in beslag nemen. Ook oefen je met de aangereikte methode iedere keer dat je de eetdrang voelt opkomen. Succes zit in regelmaat en herhaling. Zó leert je brein het snelste!


Ik heb een eetstoornis. Is het programma voor mij geschikt?

Als je gediagnosticeerd bent met een eetbuistoornis (binge eating disorder, BED) is mijn antwoord volmondig ja. Zeker als je eetbuien nog niet helemaal weg zijn, of je steeds in oud gedrag terugvalt. Het maakt daarbij niet uit of je al reguliere therapie voor je BED hebt gehad of niet.   

Heb je  boulimia, anorexia, of twijfel je of je een eetstoornis hebt, dan is het programma niet voor je geschikt. Ik raad je dan ook aan om contact te nemen met je huisarts.


Ga ik door het volgen van dit programma afvallen?

Je kan afvallen doordat je eetbuien verdwijnen. Dat is dan een leuke bijkomstigheid.  


Wordt het programma vergoed door zorgverzekeraars?

Coaching wordt doorgaans niet vergoed. Check echter de voorwaarden van je zorgverzekeraar.


Hoeveel tijd ga je nog verspillen aan halfbakken oplossingen? En zeg eens eerlijk: hoe hoog is de kans dat je je eetbuien stopt als je steeds weer hetzelfde doet?

Mijn coachingsprogramma is anders. Radicaal anders.

Zeg voorgoed dááág tegen je eetbuien en pak je vrijheid terug 

YES! IK GA ERVOOR