DÁÁÁG EETBUIEN!

Kom voorgoed van je eetbuien af in 3 maanden

Je kán je eetprobleem oplossen – zonder dieet, sport of gegraaf in emoties

Je wil van je onbedwingbare eetbuien af. Niet voor even, maar voor altijd. Zodat je je weer vrij in je hoofd voelt, moeiteloos een gezond gewicht bereikt én behoudt, en een uitzonderlijk leven creëert waarin je je dromen najaagt. 


Je hebt al te veel tijd verspild aan diëten, sportplannen, therapieën, en andere halfbakken oplossingen die je geen blijvend resultaat hebben opgeleverd.


De praktijk wijst uit dat blijvend resultaat gewoon kán


Hiervoor heb je wel op een radicaal andere manier naar je eetbuien te kijken.

Alles wat je denkt te weten over de reden waarom je eetbuien hebt, kan je vergeten. Suikerverslaving? Emotie-eten? Gebrek aan wilskracht? 


Nee.

De ware reden van je eetbuien ligt in je brein.


Waar jij last van hebt is de drang die jou telkens doet eten. Die drang is een foutief automatisch programma. Een bug.


En die bug kan je fixen. Want ons brein is maakbaar. We hebben allemaal het vermogen ons brein te veranderen. Zelf,  zonder apparaat.


Dit is de kern van mijn Dááág eetbuien programma, hét beproefde premium coachingstraject waarin ik je persoonlijk naar een leven zonder eetbuien begeleid.

KOMT DIT JE BEKEND VOOR?

Gisteren ben je voor de bijl gegaan en heb je toch weer al het lekkers opgegeten dat er in huis was. Eigenlijk voor het verjaardagspartijtje van komend weekend… dan maar opnieuw boodschappen doen. Je huisgenoten mogen niet merken dat je je zelfbeheersing weer helemaal bent kwijtgeraakt in die eetbui.
Ooit was eten écht een feest. Nu geeft het je alleen maar stress. Met anderen om je heen, voel je je bekeken. Het liefst zou je je tegoed doen aan alles wat er op tafel staat, maar daar schaam je je voor, dus houd je je in. En als je in je uppie bent, gaan alle remmen los. Het rustige moment voor jezelf waar je naar uitkeek mondt steevast uit in een schranspartij. Je baalt er zó enorm van.
Maat houden kan je niet. Je wil één koekje bij de koffie, zoals ‘normale’ mensen schijnen te kunnen. Dat lukt! Totdat je je kopje in de keuken terugzet en de rol koekjes tegenkomt. Voor je het weet prop je ze allemaal naar binnen, en daar blijft het niet bij… Zijn je kasten leeg, dan verzin je nog een smoes om naar buiten te gaan en loop je langs de snackbar voor een laatste frikandel.
Zolang je aan het werk bent gaat het goed, maar zodra je een rustmoment hebt word je overvallen door gedachten over eten. Je fantaseert over zoete traktaties, hunkert naar hartige hapjes. Tegelijkertijd verzet je je tegen al deze gedachten. Je bent toch geen verslaafde? Het constante gevecht in je hoofd zuigt alle energie in jou weg.

Net heb je je vriendin in de stad gesproken. Ze had het over dat nieuwe dieet dat ze doet, ze is er al 5 kilo mee kwijt en voelt zich super. Je voelt je ellendig omdat je ook zo graag slank wil zijn. Hoe komt het dat ze het wél voor elkaar krijgt en jij niet? Aan de andere kant denk je ‘wacht maar, over een paar maanden zit het er allemaal weer aan’. Net als jij jojoot ze immers al haar hele leven. Nee, weer op dieet, dat wordt ’m niet. Maar als je nou van die eetbuien af kon komen, dát zou al een flink stuk schelen.

HET KAN ANDERS...

Stel je voor dat je eindelijk af kan blijven van lekkere voorraden in huis, en zelfs vergeet dat er nog chocola in je snoeplade ligt. Hoe goed voel je je dan over jezelf!

Hoe zou je het vinden als eten weer leuk werd, en je ervan zou genieten? Of je nou alleen bent of in gezelschap. Niks meer om je over druk te maken of voor te schamen…

Wat als je de persoon zou zijn waar je nu zo jaloers op bent, die alles van zichzelf mag eten én ook weet te stoppen wanneer het genoeg is of niet meer smaakt? Buikpijn opgelost.

Stel je voor dat je rust in je hoofd hebt en bevrijd bent van die constante stroom aan gedachten over eten/niet eten. Wat een energie-boost krijg je dan!

Wat als je eindelijk de blijvende oplossing voor je eetbuien hebt, en een stabiel, gezond gewicht waar je nooit meer over na hoeft te denken?

     Dit is mogelijk met mijn Dááág eetbuien programma!

Hai, ik ben Laurence en ik breng je goed nieuws: je kan écht je eetbuien voorgoed stoppen.


Dat is mijn ervaring en inmiddels die ook van tientallen vrouwen die ik begeleid heb aan de hand van mijn Dááág eetbuien programma.


Het programma is het resultaat van mijn jarenlange zoektocht naar wat wel en niet werkt met betrekking tot onbedwingbare eetbuien. Het is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de neurowetenschap.


Ik coach je op persoonlijke wijze naar vrijheid. Samen met mij ruim je de obstakels op die jou tot nu toe weerhouden hebben van een leven zonder eetbuien. Ik ben je gids, je bondgenote en je cheerleader. Die steun voelt fijn en geeft je steeds meer het vertrouwen dat je het ook alleen kan.


AAN HET EINDE VAN HET PROGRAMMA...

Je hebt je zelfbeheersing terug. Jezelf volproppen hoort tot het verleden, het is simpelweg geen optie meer om een eetbui te hebben.

Je smult weer van eten, en hebt er een fijn gevoel bij. Je hoeft nooit meer stiekem te doen, je verbergen om iets te eten. De schaamte is weg.


Je bent trots op jezelf doordat je moeiteloos met eten kan stoppen wanneer het genoeg is, of het je niet meer smaakt.

Je verspilt geen energie meer aan het gedoe rondom eten en je gewicht. Je hebt weer ruimte en aandacht voor de dingen die belangrijk zijn voor jou. Dát is vrijheid!

Is een jojo weer een stuk speelgoed. En je gewicht? Dat is net zoiets als de kleur van je ogen: het is er gewoon en je denkt er niet over na. Je voelt je goed in je lijf.


Wat als je eetbuien stoppen kinderspel was? 


Dááág eetbuien!

... is een exclusief individueel coachingstraject bestemd voor vrouwen die uiterst gecommitteerd zijn om hun eetprobleem definitief op te lossen en het leven te leiden dat ze waard zijn.


Ik doe geen loze beloftes, mijn programma werkt. Alle kennis en tools die ik je aanreik hebben ervoor gezorgd dat ik mijn dwangmatige eetbuien definitief kon stoppen, en weer een gezond gewicht heb.


Diezelfde kennis en tools hebben mijn klanten in staat gesteld om ook succes te boeken en blijvend een einde aan hun eetbuien te maken.


Dus het werkt. Als jij maar werkt.

Voel jij aan alles dat mijn coaching de juiste stap voor jou is? Laten we dat samen checken!

ZE GINGEN JE VOOR

20 kilo's lichter in mijn hoofd
Eerlijk gezegd wist ik niet of het programma zou gaan helpen, ik had al zoveel geprobeerd. Wat ik wel wist is dat ik niet verder wilde zoals het ging. Laurence is altijd  eerlijk geweest: er is geen garantie dat je afvalt. Dat kan eng zijn, zo ook voor mij, want ik wilde het liefst  20 kilo lichter zijn. Ik ben nu geen 20 kilo lichter qua gewicht, maar wel in mijn hoofd! Ik hoef niet de hele dag na te denken over eten, afvallen, calorieën. En dat is me toch eigenlijk wel veel meer waard. Ik ben van mijn eetbuien af en heb geleerd op een andere manier te kijken naar eten en mijn lichaam. Het gaat met vallen en opstaan, kleine stapjes en kleine overwinningen. Maar ik doe het wel! Mijn conclusie is dat het programma het dubbel en dwars waard is. Mocht je twijfelen: geef jezelf dit cadeau want je gaat er de rest van je leven blij mee zijn!
Emma Renting
De eetbuien zijn verleden tijd
Laurence was het antwoord op bijna al mijn vragen. Maar belangrijker, door haar besefte ik dat ik alle antwoorden al in mij had. De eetbuien zijn verleden tijd. Terwijl ik ze sinds mijn 13de had (ik ben nu 51.). Haar programma werkt dus echt op elke leeftijd. Het heeft voor mij een wereld van verschil gemaakt. Geen diëten meer, nooit meer calorieën tellen, niet meer elke dag eetschema's hoeven maken, dat bracht het programma mij. Maar daarnaast zoveel meer. Ik leef weer. Ik ontdek en leer nog iedere dag. Het bracht me rust en tevredenheid. Ik zie mezelf nog steeds als een WIPje (work in progress), en ik ben er trots op!
Joke Witteveen
Ik voel me nu zo vrij

Ik ben zo dankbaar dat ik de sprong gewaagd heb. Voordat ik bij Laurence in begeleiding kwam, zat ik dik een jaar bij de psycholoog. Met eigenlijk weinig tastbaars om ervoor te tonen. De aanvulling met Laurence heeft een stroomversnelling ingezet. Het programma heeft me geleerd: it's all in my mind!!! Elke overtuiging of dieetregeltje waar ik me aan hield, Jezus, hoe beklemmend? Hoe kon ik zo leven??? Ik voel me nu zo vrij, ik til niet zwaar meer aan eten in het algemeen. Minder 'moetjes', meer 'doe wat goed voeltjes'. Ben je klaar met restricties, dieetregels, al die verplichtingen van jezelf aan jezelf zogezegd voor jezelf? Dan gaat dit programma helpen! Laurence, nog eens ongelofelijk bedankt uit de grond van m'n hart! You made my life so much better!!

Stephanie Torfs

Het Dááág eetbuien programma doet wat het belooft en méér, volgens mijn klanten

Ben je je eetbuien helemaal zat? Wil je weer een normale relatie met eten? Rust in je hoofd hebben en je lekker in je vel voelen? Geen schaamte of schuldgevoelens meer?

Als je er klaar voor bent, dan ben ik dat ook!

NOG EVEN DIT....

Voor wie is het Dááág eetbuien programma niet geschikt?


  1. Als je jonger bent dan 25 jaar.

  2. Als je boulimia hebt.

  3. Als je op zoek bent naar het zoveelste wondermiddel om af te vallen.

    1. Als je nu in een depressie of burn-out zit.

    2. Als je liever kennis en tips verzamelt dan dat je in actie komt.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb al zoveel geprobeerd. Wat maakt dit anders?

Mijn programma pakt direct de oorzaak van je eetbuien aan: de eetdrang, een automatisch patroon in je brein. Ik leer je een bewezen methode die doeltreffend dat patroon tackelt zodat het uitgewist wordt. In andere programma’s ligt de focus op je manier van eten, de mate van je lichamelijke activiteit, of het omgaan met je emoties. Dit helpt allemaal niet wanneer je last hebt van dwangmatige eetbuien.


Ik geloof niet dat je eetbuien voorgoed kan stoppen 

En toch kán dat! De praktijk wijst dat uit. Doordat je niet aan allerlei dingen hoeft te werken, maar alleen aan het patroon zie je daarnaast snel resultaat. En het leuke is dat je als gevolg daarvan meer ruimte in je hoofd krijgt en allerlei nieuwe uitdagingen aan kan.


Coach je alleen vrouwen?
Nee. De meeste van mijn klanten zijn vrouwen. Daarom kies ik ervoor om die rechtstreeks aan te spreken op deze pagina en in de content van het programma zelf. Maar je bent als man welkom!


Wat is de investering voor de individuele coaching?
Jouw reis naar een eetbuivrij leven begint met een investering vanaf € 4.000 en komt met de belofte van een blijvend resultaat.


Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per dag bezig met het programma? 

Reken op zo'n 30 tot 45 minuten per dag, naast onze vele contactmomenten. Ook oefen je met de aangereikte methode iedere keer dat je de eetdrang voelt opkomen. Succes zit in regelmaat en herhaling. Zó leert je brein het snelste!


Ik heb een eetstoornis. Is het programma voor mij geschikt?

Als je gediagnosticeerd bent met een eetbuistoornis ('binge eating disorder', BED) is mijn antwoord volmondig ja. Zeker als je eetbuien nog niet helemaal weg zijn, of je steeds in oud gedrag terugvalt. Het maakt daarbij niet uit of je al reguliere therapie voor je BED hebt gehad of niet.   

Heb je boulimia, anorexia, of een andere eetstoornis waarbij je jezelf ernstige voedselrestricties oplegt, dan is het programma niet voor je geschikt.


Coach je online of heb je een praktijk?

Ik coach online omdat dit praktische voordelen biedt (meer privacy en minder reistijd) en even doeltreffend is als face-to-face. Maar heb je behoefte aan een persoonlijke ontmoeting, plannen we die gewoon op een locatie bij jou in de buurt. Simpel toch?


Ga ik door dit traject afvallen?

Je kan afvallen doordat je eetbuien verdwijnen.

Hoeveel tijd ga je nog verspillen aan halfbakken oplossingen? En zeg eens eerlijk: hoe hoog is de kans dat je je eetbuien stopt als je steeds weer hetzelfde doet?

Mijn programma is anders. Radicaal anders.

Zeg voorgoed dááág tegen je eetbuien en pak je vrijheid terug

Meer succesverhalen van klanten lezen? Hier vind je ze!