DE STOP JE EETBUIEN PODCAST

In mijn podcast deel ik mijn reis naar een leven zonder eetbuien, en ook alle inzichten en ervaringen die mij onderweg geholpen hebben. Zodat je door een nieuwe bril naar je eetbuien kijkt, beter begrijpt wat er gebeurt, en in actie komt. Op naar vrijheid!  

Beluister de podcast op deze pagina of via onderstaande links in je favoriete podcast-app (Spotify of Apple podcasts) – handig voor als je tegelijkertijd wil wandelen, autorijden of koken. 

null    null      DIT VINDEN ZE VAN DE PODCAST

Nu al fan!
Vanmorgen opgezet in de wagen. Ben nu al fan! Ook zo'n aangename stem om naar te luisteren 🙌
Hanne
Grijsgedraaid
Wauw!! Wat een kwaliteit! Ik heb inmiddels alle afleveringen grijsgedraaid.

Vera

Enthousiast
Mijn eerste podcast zit er al op. Ik ben enthousiast 🙏🏻
Joyce

Zó herkenbaar

Wat een prachtige aflevering weer. Zó ontzettend herkenbaar. Kijk uit naar de volgende! ❤️
Inge

6: Het succesverhaal van Stiena

Benieuwd naar de ervaring van één van mijn coachklanten? Luister naar het verhaal van Stiena. Dankzij mijn Dááág eetbuien programma is ze al sinds 2020 volledig eetbuivrij en geniet ze schaamteloos van haar leven!

5: Hoe ga je om met negativiteit?

Tegenslagen horen bij het leven. Maar hoe zorg je ervoor dat de negatieve gedachten die ermee gepaard gaan je niet afleiden van je doel: een eetbuivrij leven? In deze aflevering laat ik je ontdekken hoe je negativiteit kan tackelen aan de hand van wat mij overgekomen is tijdens mijn wintersportvakantie.

4: Het succesverhaal van Lonneke

Benieuwd naar de ervaring van één van mijn coachklanten? Luister naar het verhaal van Lonneke. Haar eetbuien zijn verleden tijd, er zijn geen restricties meer, en dat geeft haar bruisende energie!

3: De 3 dingen die je absoluut nodig hebt om je eetbuien te stoppen

In deze aflevering onthul ik je de 3 dingen die ik als 'essentials' beschouw op weg naar een eetbuivrij leven. Kloppen ze met wat je tot nu toe meende te moeten doen om van je eetprobleem af te komen? 

2: Je eetbuien stoppen kan ook zonder je emoties te leren managen

Jarenlang is mij verteld dat ik een emotie-eter was, dat mijn eetbuien een manier waren om me emotioneel staande te houden in het leven. Om deze te stoppen moest ik mijn emoties leren managen. Ik ging aan de slag, maar het hielp niet...

1: Nieuw jaar, nieuwe kansen: waarom je juist níet op dieet moet in januari

Het is weer januari en na de excessen van de feestdagen moet je weer in het gareel. Op dieet dus. Maar is het wel zo'n goed idee als je met eetbuien worstelt? In deze aflevering laat ik je ontdekken wat de gevolgen zijn van een voedselrestrictie.

Download mijn GRATIS e-boek (en luisterboek)

Probeer je steeds je eetbuien op te lossen? Wil je nu écht verandering? Met mijn kennis en ervaring gaat het je lukken!